top of page

De Studio

Bij de Studio zijn we gepassioneerd in het overbruggen van het enorme zwarte gat tussen de oneindige vanilla brands en de schoonheid van onorthodoxe kunst.

Ik ben Bregje, aangenaam - jouw creatieve partner in crime, maar ook een vriendin, zus, dochter, keramiek freak en geboren en getogen in de heerlijke drukte van Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in trendwatching en heb ik veel talentvolle  ondernemers leren kennen. Toen wist ik direct dat ik onwijs graag wil werken met gepassioneerde, like-minded mensen zoals jij en ik. 

Als een echte avonturier hou ik er van om zaken in beweging te krijgen en mijn grootste bijdrage aan het leven is een creatieve stroom van ideeën, die vrijwel zonder ophouden in me opborrelen. 

Ik ben dus geen doorsnee marketeer. Je kunt er 100% op rekenen dat ik bij je kantoor langs kom met verse koffie en oreo cheesecake, wanneer je één van je wildste business doelen hebt bereikt. 

De controle nemen over jouw bedrijf heeft nog nooit zo goed gevoeld. Wat het ook is dat je nodig hebt, ik zorg dat mensen je werk zien, leuk vinden en fan voor het leven worden. 

Ben je ondertussen al helemaal enthousiast geworden om samen te werken of heb je nog vragen?

307977121_8474342449272590_839144242673882028_n.jpg

Dankjewel! Je hoort snel van ons.

bottom of page